Tot uw dienst! Naar het gemeentehuis met het vierde leerjaar

Stipt om twee uur werden we opgewacht door Bianca. Zij vertelde ons over het reilen en zeilen in het gemeentehuis. We mochten eerst naar de raadszaal. Misschien hebben sommige ouders daar wel hun ja-woord tegen elkaar gezegd. We leerden dat de gemeenteraad de beslissingen neemt en dan de schepenen onder het toezicht van de burgemeester de beslissingen laat uitvoeren. Onze rondleiding ging verder naar de dienst burgerlijke stand, de dienst van milieu, de ruimtelijke ordening, het kantoor van Klaas (die momenteel wel 1100 meldingen had op zijn computer), het kantoor van de burgemeester,… Even waanden Otis en Carijn zich burgemeester van Oosterzele.

Een leerrijke uitstap! Dankjewel, Bianca!

By |2018-10-08T15:50:03+00:00oktober 8th, 2018|vierde leerjaar|Reacties uitgeschakeld voor Tot uw dienst! Naar het gemeentehuis met het vierde leerjaar

About the Author:

Leerkrachten

Leerkrachten e-mail