Beste ouders,

Graag stellen wij ons even voor, zodat u weet waar wij als ouderraad voor staan en zodat u zich misschien ook geroepen voelt om u aan te sluiten bij onze groep.

Als eerste vertegenwoordigen wij vooral u en uw kinderen binnen de school. Wij maken deel uit van het overlegplatform tussen directie, leerkrachten en de ouders en vervolgens zorgen wij ook voor een aantal activiteiten die extra geld in het laatje brengen. De meesten onder jullie zullen onze ‘Notentocht’ wel kennen, maar ook via overige activiteiten willen we ook het komende schoojaar de aanleg van een nieuwe speelplaats mee mogelijk maken.

Wij doen ook graag een warme oproep naar alle mama’s en  – zeker ook – papa’s die een handje willen toesteken om de tijd die de kinderen op de Wegwijzer doorbrengen net dat extra kleurtje te geven. We willen graag benadrukken dat niet de kwantiteit belangrijk is – u hoeft echt niet elke vergadering of activiteit mee te organiseren –  maar wel de kwaliteit. Hoe meer helpende handen hoe meer vreugd!

Hieronder vindt u nog de kalender met activiteiten die al voorzien zijn voor dit schooljaar. Hou deze pagina zeker in het oog voor nieuwtjes!

Tot slot kan u met vragen en opmerkingen bij ons terecht via één van de leden van de ouderraad of via het mailadres: ouderraaddewegwijzerbalegem@gmail.com

Warme groeten,

de ouderraad

 

Ouderraad