… omdat onze kinderen het verdienen! Reeds jaren staat de ouderraad van onze school in voor heel wat projecten. Projecten die allemaal hetzelfde doel voor ogen hebben:

onze kinderen geven waar ze recht op hebben!

Daarom steunen we de directie en leerkrachten waar we kunnen met onze activiteiten. Er zijn drie soorten activiteiten:
1. hulp bieden bij schoolactiviteiten (bv. kerstetentje) ;
2. zelf activiteiten organiseren om financiële hulp aan de school te verzamelen( zo hebben wij een deel van het afdak en de chalet mee betaald) ;
3. gratis activiteiten voor jong en oud (bv. infoavond, ontbijt op 1 september).

Wat houdt de ouderraad concreet in: een team enthousiaste mensen werken samen om de activiteiten in elkaar te puzzelen. Elk project wordt getrokken door een werkgroep bestaande uit leden van de ouderraad. Daar komen uiteraard ook vergaderingen bij kijken, een zestal per jaar.

Mensen die niet willen of kunnen deelnemen aan de werkgroepen en toch willen helpen aan ons project kunnen ook bij het workteam komen. Daar komen geen vergaderingen aan te pas, alleen helpen op de dag van de activiteiten zelf.

Een greep uit onze activiteiten: ontbijt op 1 september, informatieavond omtrent een bepaald thema voor alle ouders, Italiaanse avond, koekenverkoop, verkeerspark,…

Dus, heb je zin om ons te helpen bouwen aan een fijne school voor jouw kinderen, dan ben je welkom bij de ouderraad of het workteam.
Neem hiervoor contact op met juf  Karlien of via ouderraaddewegwijzerbalegem@gmail.com
Misschien tot binnenkort?